[smartslider3 slider=”8″]
spotify twitter instagram youtube linkedin facebook US flag

ISMERJ MEG: SEGÍTEM A B2B STARTUP ALAPÍTÓKAT VÁLLALKOZÁSUK NEMZETKÖZI TERJESZKEDÉSÉBEN

Célom, hogy segítségemmel a vállalkozók maguk is megtapasztalhassák egy sikeres nemzetközi cég felépítésével járó személyes elégedettséget és anyagi előnyöket.

Mentorálásaim, tréningjeim és tartalmaim során a nagyvállalati és vállalkozói szemlélet legjobb elemeit ötvözöm, melynek köszönhetően a B2B tech startupok képesek lesznek vállalkozásuk gyors fejlesztésére.

TUDOM, HOGYAN KELL SKÁLÁZNI EGY VÁLLALKOZÁST, MERT MÁR SZÁMTALANSZOR MEGTETTEM

Első kézből ismerem, milyen kihívásokkal és izgalommal jár a nulláról felépíteni valamit.

Sok millió dolláros vállalkozásokat indítottam útjukra és voltam vezető olyan globális médiacégekben mint az NBCUniversal, a ProSiebenSat1 Media, a TV2 Csoport, a CBS és a Turner.

Vállalkozóként és befektetőként pedig egy tucatnyi országban segítettem az elindulásban olyan media és technológiai startupokat mint az eEurope Media, a Brainient és az Antavo.

Medtech, agtech, mesterséges intelligencia, vállalati szolgáltatások, marketing és média területeken tévekenykedő startupalapítókat mentoráltam, átadva mindazt a tudást, amit 30 év alatt összeszedtem.

Számos hibát is elkövettem, de egyúttal megtanultam, hogyan lendítsek fel egy vállalkozást az ‘1-ről 100-ra’.

EGYEDI LÁTÁSMÓDOM NAGYVÁLLALATI ÉS VÁLLALKOZÓI TAPASZTALATOMBÓL FAKAD

30 éves karrierem során média és tech cégek sorával dolgoztam New Yorkban, Los Angelesben, Londonban és Budapesten.

Nagyvállalati
vezető

Korábban a magyar TV2 Csoport vezérigazgatója, később pedig az NBCUniversal globális médiavállalatának szenior alelnöke voltam, ezáltal több mint ezer alkalmazottért és 200 millió USD éves bevételért felelve.

Startup
vállalkozó

Megannyi nemzetközi média, szabadidős, tech és üzeti szolgáltató vállalkozást indítottam el, köztük az eEurope Media-t, mely az első digitális médiacégek közé tartozott Közép-Kelet Európában.

Befektető
és Tanácsadó

Számos tech startupba fektettem, köztük a Brainient-be és az Antavo-ba, illetve tucatnyi korai szakaszban levő vállalkozást segítettem hozzá új ügyfelekhez, növekvő bevételhez és a nemzetközi terjeszkedéshez.

A NAGYVÁLLALATI ÉS VÁLLALKOZÓI SZEMLÉLETET ÖTVÖZÖM NÖVEKEDÉSED FELGYORSÍTÁSA ÉRDEKÉBEN

Íme, amit megtanultam 30 év nagyvállalati és vállalkozói tapasztalat alapján.

A nagyvállalatok részletes tervekre és óvatos döntéshozatalra építik tevékenységüket, de lassú folyamataik miatt gyakran elesnek a jó üzleti lehetőségtől.

A startupok gyorsan cselekszenek, de gyakran kiforrott terv nélkül arra vonatkozóan, mit akarnak elérni és hogyan.

A két szemléletmód legjobbját egyesítem – a nagyvállalati, strukturált tervezést a startupok “essünk neki” attitűdjével – és teszem elérhetővé egy olyan egységes hozzáállásban, mely elvezet egy vállalkozás eredményes építéséhez.

A megközelítésemnek a ‘Launch Szemlélet’ nevet adtam, és ez képezi alapját az általam készített tartalmaknak, valamint a mentorálásomnak és a képzéseimnek.

A The Launch Code™ ezt a szemléletet kelti életre egy kilenc lépésből álló üzletfejlesztési keretrendszeren keresztül, ami a nagyvállalatok tervezési, értékesítési és menedzsment módszereit adaptálja a vállalkozói környezetbe, így segítve a B2B tech startupokat bevételük dinamikus növelésében.

STRATÉGIAI PARTNEREIM

TANÁCSADÓ VAGYOK, ELŐADÓ, ÍRÓ, FÉRJ, APA ÉS SPARTAN VERSENYZŐ

Magyar szülők gyermekeként az Egyesült Államokban születtem és nevelkedtem, az amerikai Cornell University-n diplomáztam, ezt követő ifjú éveimben pedig beutaztam Európát.

Jelenleg részben Londonban, részben Budapesten élek feleségemmel és tinédzser lányommal.

Az üzleti kihívások mellett pedig a személyes határaimat is feszegetem Spartan Race akadály versenyeken való részvétellel.

IRATKOZZ FEL VÁLLALKOZÁSOD ‘BEROBBANTÁSÁHOZ’!

Segítem a B2B startup alapítókat vállalkozásuk nemzetközi terjeszkedésében. Regisztrálj a The Launch Code hírlevélre.

Megkapod a legfrissebb tippjeimet – beleértve videókat és egyéb tartalmakat is -, amelyek elősegítik vállalkozásod növekedését! Különleges kedvezményekben is részesülhetsz a The Launch Code workshopokra, valamint egyéb online és személyes eseményekre.

LÉPJÜNK KAPCSOLATBA

Küldd el a lenti űrlapot és 24 órán belül kapcsolatba lépünk veled.

* Szükséges mező

Sign up and 'blast off'

Access my latest articles, videos, and podcasts to help you build a successful global business. 

Newsletter popup form